Lesgeven op de Bijbelscholen

SIZ Zendingsvelden Kom kijken in het kindertehuis Hammu Pangia van Fien Wutun op het eiland Sumba Naar de bediening van Paul Pouwelse op de Molukken Maak kennis met Remi en Tjandra op Papoea Nieuw Guinea! Het verkrijgen van drinkwater is vaak een groot probleem in het gebied. SIZ wil watermakers brengen naar dit droge gebied. Om de verschillende eilanden te kunnen bereiken hebben we een zendingsbootje nodig. Om de bijbelscholen op de eilandjes meer zelfvoorzienend te maken willen we grond aankopen voor groentetuinen. Op de arme eilandjes is weinig tot geen medische zorg. Daarom willen we 2 zelfvoorzienende medicijnwinkeltjes opzetten. Lesgeven op de bijbelscholen op de eilandjes beschouwen we als een belangrijk onderdeel van onze bediening.

Net als de afgelopen jaren is Paul ook de komende jaren weer van plan les te geven op een of meerdere Bijbelscholen verspreid door Indonesië, namelijk te: Ambon in de Molukken, Waingapu op Sumba, Aileu op Oost Timor en Palangkaraya (Kalteng) in Centraal Kalimantan.

De 4 bijbelscholen waar ds. Pouwelse les geeft.

Het kaartje hierboven laat duidelijk zien waar de 4 bijbelscholen zich bevinden.

Bijbelschool Palangkaraya

Dit is de bijbelschool van Palangkaraya op het grote eiland Kalimantan zoals gezien vanuit een zendingsvliegtuig van de MAF. U ziet dat het zich in een moerassig gebied bevindt!

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player